By FJM88NL (Own work) [CC BY-SA 4.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/
4.0)

Tarieven

Als je belangstelling hebt voor individuele therapie, dan kun je een afspraak maken voor een oriënterend gesprek. Deze kennismaking is gratis. Daarna kun je beslissen of Gestalttherapie aansluit bij jouw hulpvraag. Een individuele sessie van een uur kost € 75,- ( € 50,- voor studenten zonder aanvullende verzekering).

Als jullie belangstelling hebben voor relatietherapie, dan kunnen jullie een afspraak maken voor een oriënterend gesprek. Deze kennismaking is gratis. Relatietherapie kost € 95,-

Ik ben als Gestalttherapeut aangesloten bij de NVAGT, EAGT en de RBCZ. Als gestalttherapeut val ik onder de klachtenregeling van de NVAGT en ben ik aangesloten bij de geschilleninstantie SCAG. Kijk voor meer infomatie op; www.nvagt-gestalt.org.

Veel verzekeringen vergoeden € 45,- van een consult of keren uit tot een maximaal bedrag uit de aanvullende verzekering. Het verplichte eigen risico van € 385,- voor 2019 wordt niet in rekening gebracht, aangezien die alleen geldt voor de basisverzekering. U kunt voor de vergoedingen informeren bij uw zorgverzekeraar.

Licentienummer RBCZ: 901093R
KvK nummer: 58275991